Condiții de returnare


Produsele comandate de pe site-ul www.culturadestrada.com pot fi returnate fie pentru că dorești alt produs în schimb, fie prezintă defecte de fabricație nedetectate până la ambalarea produsului.


Orice comanzi de pe site poate fi schimbat în termen de 14 zile de la primirea coletului cu două condiții:

  • Produsul trebuie să fie în aceeași starea în care a ajuns la tine, cu etichetele atașate și cu cutia originală, să nu prezinte semne de uzură, pete sau defecte apărute în urma purtării.
  • Să suporți taxa de transport.

Pentru a returna un produs, mai întâi trebuie să ne anunți pe noi printr-un e-mail la adresa office@culturadestrada.com (nu uita să menționezi cel puțin un element de identificare: numele de pe care s-a făcut comanda și/sau motivul returului).

Produsele returnate le vei trimite la adresa: România, Arad, Str. Măgurele, nr. 35, cod poștal 310490. Având în vedere siguranța coletului și timpul de livrare al acestuia, recomandăm ca retururile să se facă prin firma de curierat Fan Courier, pe teritoriul României.

NU acceptăm colete cu ramburs CASH, cu ramburs COLET sau care sunt ambalate necorespunzător.

NU lipi adresa sau plicul cu AWB direct pe cutie, ambalează produsul într-o pungă de transport sau în hârtie pentru a evita deteriorarea.

NU ne asumăm răspunderea pentru coletele care ajung la noi deteriorate.

În cazul în care nu dorești să schimbi produsul cu un altul, ci dorești să îți fie returnată contravaloarea produsului, aceasta se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile de la data recepționării produsului în sediul Străbuna.

Dacă te gândești să returnezi un produs, nu îl folosi, nu îi deteriora cutia originală, nu îi rupe etichetele sau elementele de identificare și păstrează bonul fiscal/factura.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire, te rugăm să vizitezi pagina de contact.