Întrebări frecvente

Termenul de livrare al produselor cumpărate este între 3 și 10 zile lucrătoare pe teritoriul României și între 10 și 20 de zile în UE, din momentul înregistrării comenzii. Dacă ai nevoie urgent de o comandă, te rugăm să ne contactezi la numărul +40 774 427 662 / +40 774 427 660 și vom face tot ce ne stă în putință.

Poți anula comanda sunând la numărul  +40 774 427 662 / +40 774 427 660 sau poți trimite un mesaj la adresa de e-mail office@culturadestrada.com. Pentru a evita procesarea și expedierea, te rugăm să anulezi comanda în maximum 24 de ore de la plasarea acesteia.

Sigur, dar trebuie oricum să completezi toate datele pentru livrare. Dacă ești pe fugă și nu ai acces la computer, ne poți contacta telefonic la numărul +40 774 427 662 / +40 774 427 660 sau pe e-mail la office@culturadestrada.com și vom înregistra noi comanda ta.


Da, dar doar din Uniunea Europeană, completând toate datele pentru livrare. Produsul va ajunge la tine cu Fan Courier. Mai multe detalii găsești la pagina Plată și livrare.


Livrarea se face prin curierat cu Sameday în România și prin Fan Courier în România și în Uniunea Europeană.

Conform „Termeni și condiții” produsele comandate pot fi returnate, în aceeași stare în care au fost primite (cu etichetele atașate și cu cutia originală), în termen de maxim 14 zile de la primire, iar taxa de transport va fi plătită de tine. Pentru aceasta, va trebui să ne comunici intenția de returnare printr-un e-mail la adresa office@culturadestrada.com.


În cazul în care produsul comandat de la noi are un defect de fabricație, ai timp 30 de zile să îl schimbi. Toate detaliile referitoare la termenii acordării garanției sunt menționate pentru fiecare categorie de produse în parte și se regăsesc pe fluturașul cu Instrucțiuni de utilizare și întreținere primit o dată cu produsul. Pentru aplicarea și soluționarea garanției ai nevoie de documentele care atestă achiziția din magazinul nostru online în original. Mai multe detalii la Garanție.

Codul de reducere este transmis pe paginile de socializare Străbuna. Poți folosi un singur cod de reducere pentru comandă, doar înainte de finalizarea comenzii. Codul de reducere nu se poate aplica la o dată ulterioară, pentru comenzi deja plasate pe site. Codul de reducere nu se aplică produselor cu preț redus. Fiecare cod de reducere este valabil pe o perioadă determinată, specificată în clar pe paginile de socializare Străbuna.