Plată și livrare


Prețurile produselor afișate pe site sunt în Euro și nu includ taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 80 Euro. Livrarea este gratuită în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 80 Euro însă această facilitate se aplică doar pentru coletele livrate în România.


Metoda de plată – din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată: prin Paypal, transfer bancar, ramburs (pe teritoriul RO) sau online prin EuPlătesc cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Dacă ai ales metoda de plată Online prin EuPlătesc cu card bancar este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul tău să nu fie transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!Moneda de tranzacționare este Ron și conversia se face la cursul BNR în momentul în care alegi să finalizezi comanda.

Transportul se face prin Sameday (RO) și Fan Courier (RO și UE) iar contravaloarea coletului include taxa de transport. În cazul plății prin EuPlătesc cu cardul de credit sau prin intermediul platformei PayPal, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.


Țările din UE unde are acoperire Fan Courier sunt: AUSTRIA, BELGIA, BULGARIA, CEHIA, CROATIA, DANEMARCA , ESTONIA, FRANTA, GERMANIA, GRECIA, IRLANDA, ITALIA, LETONIA, LITHUANIA, LUXEMBOURG, MAREA BRITANIE, OLANDA, POLONIA, PORTUGALIA, SLOVACIA, SLOVENIA, SPANIA, SUEDIA, UNGARIA.

Dacă nu te afli în aria de acoperire pentu livrare menționată mai sus și dorești totuși cel puțin unul din produsele noastre, te rugăm sa ne contactezi printr-un e-mail la adresa culturadestrada@gmail.com.

Valoare transportului în România este de 5 Euro iar în UE de 23 Euro. Tarifele se calculează în funcție de cursul valutar BNR al datei efectuării plății.


Termenul de livrare al produselor cumpărate este între 3 și 10 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii pe teritoriul României și între 10 și 20 de zile în UE, din momentul înregistrării comenzii.

Dacă dorești să ridici personal produsul de la sediul nostru din Arad, te rugăm să ne contactezi la numărul +40 774 427 662 / +40 774 427 660.

Străbuna nu poate garanta termenii de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu țin de controlul său, cum ar fi (fără a se limita la): cazuri de forţă majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve, condiții meteo nefavorabile, probleme logistice întâmpinate de transportator etc.

Urmărirea coletului se poate face cu ajutorul codul AWB al coletului din pagina contului tău pe site-ul www.culturadestrada.com și apăsând pe Istoricul comenzilor. În cazul în care nu ești utilizator înregistrat, în momentul în care coletul pleacă din sediul Străbuna, vei primi un e-mail cu codul AWB al pachetului tău. Cu acest cod vei putea vedea exact unde este pachetul tău pe www.sameday.ro în România/ www.fancourier.ro în România și în Uniunea Europeană, sau la numărul lor de telefon.


Pentru alte informații nu ezita să ne vizitezi pagina de contact.